tirsdag 12. august 2008

Bilder fra fotoshooten forrige tirsdag

Weststar og hennes 7 søte stilte velvillig opp for fotografering, og her er resultatet.














Weststar er en utrolig snill og pen kattemor. Hun er tålmodig og snill, og tar godt vare på de 7 kattungene sine. Veldig kosete og prater mye med oss og sine små.















Welissa er ei nydelig pusejente. Pelsen er hvit og svart, og veldig myk og god. Hun er veldig sosial, og det tar ikke lang tid før hun kommer og hilser på. Og ofte kryper hun opp på fanget og finner seg en god plass der. Hun er blitt spesielt glad i Ronny.


















Wesley er veldig sjarmerende. Han er den av guttene som har lengst pels. Den ser litt rufsete ut, så han ser ut som en skikkelig tøffing. Sosial er han også, og spesielt Kristin får mye oppmerksomhet av han.





















Wessy er ei utrolig nett lita frøken. Hun er foreløpig minst av de 7, men hun har lagt på seg mer enn de andre i det siste, og snart er det nok ikke hun som er minst lenger. Hun er supersjarmerende og har et urolig søtt blikk. Hun har hvit og svart/brun pels - myk og god.




















Wessela er en flott kattejente. Hun har semi-langhåret tigerstripet pels (svart/brun) med noen hvite elementer. Nesen er halvt sort og halvt rosa! Hun er ei skikkelig tøff jente, og synes det er veldig gøy å leke og sloss. Men hun er også nysgjerrig på oss, og kommer alltid og hilser på og vil bli klappet på.




















Wensta skiller seg ut fra de andre ved at hun har grå pels. Hun har også hvite elementer i den, og hun er semi-langhåret. Hun er veldig sosial, og skal både ha kos, og leke med oss. Veldig vakker katt, og hun maler fort når hun får litt kos.


















Weston er en skikkelig tøff kattegutt. Han er litt mindre enn bror Webster, men de henger sammen som erteris, sover sammen og leker sammen. Han har en veldig god pels, og har tøffe farger. Han er den av de korthårete kattene som har minst hvitt i pelsen sin. For tiden er han mest opptatt av å leke, men det er stas å bli klappet på når han ligger og slapper av.















Webster er størst av de 7, og som Weston er han veldig glad i å leke og sloss. Kompisen Weston er litt mindre, men gir fra seg litt motstand i kamp likevel. Men det er nok ingen tvil om hvem som er sjefen - på dette tidspunktet. Han har kjempegod pels og som Weston har han tøffe farger. Litt mer hvitt, blant annet en hvit ring rundt halsen. Dette gjør det lett å skille han fra broren. Også Webster synes det er stas å bli klappet på når han ligger og slapper av. Når det er leketid er han høyt og lavt, og har ikke tid til så mye annet.

2 kommentarer:

GundaM sa...

Du å du noe så nydelig;0)

Håper de får seg et hjem alle sammen! denne siden kan jeg ikke vise til lillebror her i huset, da blir det IKKE fred å få;0)

Mjauuuuuuuuuuuuuu

Katteherberget sa...

Så flott! Det blir artig å følge med kattene fremover.